Voetbalshirts en sportkleding bedrukken of borduren

Sportkleding bedrukken? Cecotex is hét adres in Alkmaar en omgeving voor kwalitatief hoogwaardig drukwerk voor uw (voetbal-)shirts, trainingspakken, jassen, tassen, petjes en nog veel meer. Naast bedrukken kunnen wij uw sportkleding ook borduren, voor een nog slijtvaster resultaat. Bij ons is (bijna) alles mogelijk: van het ontwerpen van shirts, logo’s en reclame-uitingen tot het printen en borduren van al uw sportief textiel. Of het nu gaat om een enkel T-shirt of kleding voor de hele club: neem direct contact op of kom vrijblijvend langs aan de Beverkoog!

Daarom sportkleding laten bedrukken bij Cecotex

Sportkleding en voetbalshirts bedrukken met logo, reclame, namen en meer

Het laten bedrukken van voetbaltenues, hockeyshirts, volleybalshirts, tenniskleding en andere sportkleding is dé manier om het teamgevoel een flinke boost te geven. Denk daarbij naast het clublogo ook aan rugnummers en eventueel de namen van spelers. Heeft u een sponsor of bent u wellicht zelf sponsor van een sportteam? Laat dan de shirts tevens bedrukken of borduren met het logo van de sponsor. De naamsbekendheid die dit oplevert zal ervoor zorgen dat deze investering zichzelf in no-time terugverdient. 

Wij bedrukken en borduren uw sportkleding in Alkmaar

Heeft u zelf (nog) geen sportkleding of (nog) geen design voor het drukwerk? Geen probleem! Indien u wenst kunnen wij een de sportoutfit voor u ontwerpen, inclusief uniek logo, stijlvolle typografie en pakkende reclame-uitingen. Voor het drukwerk maken wij gebruik van onze eigen hoogwaardige druk- en printmachines, zodat u gegarandeerd bent van topkwaliteit. Daarnaast kunnen wij in ons atelier tevens het borduren van voetbalshirts en andere sportkleding verzorgen, voor een nog duurzamer en slijtvaster resultaat. Meer weten of heeft u interesse in voetbalshirts en sportkleding bedrukken? Neem dan vrijblijvend contact op of kom langs bij ons in Alkmaar. Graag tot snel!

Maak vandaag nog een afspraak

Ook graag opvallen met uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor in Alkmaar.