Zeefdruk en transferdruk op textiel

Wilt u kleding laten bedrukken? Of het nu gaat om een T-shirt, jas, tas, sweater, polo trainingspak, pet of ander soort textiel: bij Cecotex bedrukken wij al uw kleding en ander textiel met behulp van zeefdruk of transferdruk. Dit is al mogelijk vanaf één stuk en uiteraard zijn ook (zeer) grote aantallen mogelijk. Daarbij is (bijna) alles mogelijk en kunnen wij alles voor u verzorgen, van de kleding zelf tot het ontwerp en nummer één kwaliteit oplevering. Meer weten? Lees verder, neem contact op of kom langs bij ons in Alkmaar!

Zeefdruk op uw textiel laten zetten

Zeefdruk is een veel toegepaste manier om kleding mee te bedrukken. Bij deze druktechniek wordt de inkt met behulp van zeeframen direct op het textiel gedrukt. Het voordeel van deze druktechniek is dat het detailgevoelig is en de kleuren mooi getrouw worden weergegeven. Daarbij geeft het een slijtvast en duurzaam resultaat. Zeefdruk is met name een perfecte oplossing voor T-shirts, sweaters, hoodies, tassen en truien in grotere oplagen voor bijvoorbeeld bedrijven en sportclubs. Ook ondernemers in de kleding- en modewereld weten ons hiervoor goed te vinden.

Transferdruk op kleding en textiel

Transferdruk is vergelijkbaar met zeefdruk en tevens een populaire techniek om kleding te bedrukken. Bij transferdruk wordt de inkt echter niet direct op de kleding aangebracht, maar eerst geprint op een speciale folie. Deze folie wordt vervolgens op het textiel geperst en verhit, waardoor de transfer zich stevig op de kleding hecht. Het voordeel van deze techniek is dat we een printer gebruiken waarmee ‘full-color’ kan worden geprint. Oftewel: het ontwerp kan zoveel kleuren bevatten als u wenst. Daarnaast is transferdruk ideaal bij kleinere oplagen.

Kleding en textiel laten bedrukken in Alkmaar

Naast het bedrukken van kleding met zeefdruk of transferdruk, kunt u bij ons ook terecht voor hoogwaardig borduurwerk op alle soorten textiel. Wilt u meer weten over Cecotex? Heeft u een vraag over de mogelijkheden voor uw drukwerk? Of wilt u direct uw kleding of ander soort textiel bij ons laten bedrukken? Aarzel dan niet om even contact op te nemen. Of kom direct langs bij ons aan de Beverkoog in Alkmaar. Graag tot snel!

Maak vandaag nog een afspraak

Ook graag opvallen met uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor in Alkmaar.