Pet bedrukken of borduren

Stijlvol, trendy en verkrijgbaar in een groot aantal soorten en maten: petten zijn helemaal in! Of u nu privé goed gekleed voor de dag wilt komen met een tijdloze snapback cap of een modieuze bucket hat, of de herkenbaarheid en naamsbekendheid van uw bedrijf of sportclub wilt vergroten: u doet het met gepersonaliseerde petten. Cecotex is hét adres van Alkmaar en omgeving voor kwalitatief drukwerk en borduurwerk van alle soorten petten en hoofddeksels. Al vanaf één stuk! Wilt u direct een pet bedrukken of borduren? Neem vrijblijvend contact op of kom direct bij ons langs aan de Beverkoog! 

Wij borduren en bedrukken uw petten, mutsen, bucket hats en meer

Bij Cecotex beschikken wij over onze eigen druk-, print- en borduurfaciliteiten. Daarnaast kunnen wij praktisch alle soorten petten, bucket hats en caps bestellen. Dit heeft voor u als klant als voordeel dat in principe alles mogelijk is. Of het nu gaat om het laten borduren van uw eigen pet of het van A tot Z ontwerpen en produceren van caps die qua stijl naadloos aansluiten bij uw organisatie: wij helpen u graag. Als u wilt kan het bedrukken of borduren van uw pet ook gecombineerd worden met drukwerk van bijvoorbeeld sportkleding of werkkleding.

Pet of muts laten bedrukken met logo, tekst of uw eigen design

Wilt u zakelijk opvallen en heeft u bijvoorbeeld een eigen winkel, bezorgrestaurant of een schoonmaakbedrijf? Of sponsort u een sportclub? Dan is een muts of pet met bedrijfslogo dé manier om het teamgevoel en de zichtbaarheid van uw merk te vergroten. Indien u nog geen logo heeft voor uw bedrijf, kunnen onze designers dit ook voor u ontwerpen. Naast zakelijke klanten bedrukken wij uiteraard ook caps voor particulieren met een eigen design, een spitsvondige tekst of gewoon uw eigen naam!

Topkwaliteit drukwerk en borduurwerk voor petten in Alkmaar

Wilt u direct een muts of pet laten bedrukken of borduren? Of heeft u interesse in het laten ontwerpen en bedrukken van een groot aantal petten, bucket hats of mutsen? Of wilt u wellicht uw eigen merk caps laten drukken? Als dé textieldrukker in Alkmaar hebben wij alles in huis om u snel te helpen met kwalitatief hoogwaardig druk- en borduurwerk. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of kom gewoon langs op de Berenkoog 51d in Alkmaar. Parkeren kan voor de deur!

Maak vandaag nog een afspraak

Ook graag opvallen met uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor in Alkmaar.