Diensten

Kleding bedrukken

Wij bedrukken alle soorten kleding. Hiervoor maken wij gebruik van eersteklas technieken als zeefdruk en transferdruk. Wilt u uw eigen kleding laten bedrukken of bent u nog op zoek naar stijlvolle kledij? Wij helpen u graag. En dat kan bij ons al vanaf één stuk!

Kleding borduren

Geborduurde logo’s en teksten gaan dankzij de gebruikte technieken en materialen nog langer mee dan bedrukte werkkleding. Zo heeft u nog langer plezier van uw (bedrijfs-)kleding op maat en straalt u uit waar u voor staat: kwaliteit.

Sportkleding

Het laten bedrukken of borduren van sportkleding is dé manier om als team te stralen of om de sponsor van zijn beste kant te laten zien. Wij bedrukken en ontwerpen shirts, polo’s, trainingspakken, jassen, petten en meer voor sporten als voetbal, tennis, hockey, volleybal, hardlopen en nog veel meer!

Werkkleding

Cecotex levert bedrukte werkkleding voor elk budget en elke sector. Van reflecterende jassen, polo’s en overals tot veiligheidskleding, hoofddeksels en comfortabele sweaters. Daarbij kunnen wij u tevens helpen bij het ontwerpen van kleding in uw eigen huisstijl.

Petten en mutsen

Ook voor het bedrukken of borduren van hoofddeksels bent u bij Cecotex aan het goede adres. Ontwerp uw eigen pet of laat petten, mutsen en bucket hats drukken voor uw bedrijf of organisatie. Ons nummer één kwaliteit druk- en borduurwerk garandeert een stijlvolle uitstraling.

Relatiegeschenken

Een fijne kennismaking sluit u af met het overhandigen van uw visitekaartje. Offertes en facturen verstuurt u op briefpapier in de huisstijl van uw bedrijf voor een professionele, zakelijke uitstraling.