Kleding borduren

Wilt u bedrijfs- of sportkleding laten borduren met uw logo en/of bedrijfsinformatie? Of heeft u wellicht een eigen kledinglijn ontworpen en wilt u hier uw merklogo op laten borduren? Handdoeken laten borduren? Of een uniek geborduurd cadeau laten maken? Bij Cecotex helpen we u graag. Wij zijn dé specialist op het gebied van kleding borduren in Alkmaar en de wijde omgeving. Of het nu gaat om een enkele muts of een complete outfit voor uw voltallige organisatie: neem vrijblijvend contact op of kom bij ons langs aan de Berenkoog 51d in Alkmaar.

Werkkleding, sportkleding of vrijetijd-kleding borduren?

Misschien nog wel meer dan het laten bedrukken van kleding, geeft borduurwerk een stijlvolle en nette uitstraling aan uw textiel. Daarbij is een geborduurd logo ook wat slijtvaster dan print- of drukwerk, omdat het met naald en draad in het textiel word geweven. Omdat wij beschikken over onze eigen borduurmachines, is vrijwel alles mogelijk en kunnen wij op vrijwel alle textiel borduren: jassen, tassen, shirts, sporttenues, vrijetijdskleding, caps, mutsen en bedrijfskleding. Wij werken daarbij voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Logo borduren op kleding

Wilt u de teamspirit verhogen in uw bedrijf of bij uw sportclub? Het laten borduren van een logo op voetbalshirts of bedrijfskleding is een perfecte manier om meer eenheid uit te stralen. Daarnaast komt uw professioneel geborduurde logo uiteraard ook uw zichtbaarheid en naamsbekendheid ten goede. Wilt u een logo laten borduren op uw kleding? Lever dan simpelweg uw logo (digitaal) bij ons aan, samen met de kleding waarop u het wenst te borduren. Heeft u nog geen logo of geschikte kledij? Wij helpen u met plezier met het ontwerpen van een logo en helpen graag zoeken naar de perfect passende outfit.

Topkwaliteit borduurwerk op textiel in Alkmaar

Cecotex is dé specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardig drukwerk en borduurwerk in Alkmaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom kleding borduren? Twijfelt u tussen het laten bedrukken of borduren van uw textiel? Of wilt u direct uw sport- vrijetijds- of bedrijfskleding laten borduren? Neem dan vrijblijvend contact op of kom direct bij ons langs. Wij helpen u graag.

Maak vandaag nog een afspraak

Ook graag opvallen met uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor in Alkmaar.