Opvallen op de juiste manier

Reclame op kleding is, naast het leveren van kwaliteit en goede service, de ideale manier om uw bedrijf op te laten vallen. Zeker wanneer die reclame aansluit bij de boodschap die u wilt uitdragen en helemaal past bij uw huisstijl. Met de vakkennis van CecoTex staat uw bedrijf gegarandeerd optimaal in de spotlights. Ons totaalpakket-plus voor bedrijfsreclame en -promotie maakt dat we al uw uitingen, drukwerk, bedrijfskleding, voertuig- en buitenreclame en interieur volledig naar wens kunnen ontwerpen, ontwikkelen, drukken en monteren.

Sinds januari 2022 is CecoTex bij GCA Reclame in het pand gevestigd aan de Berenkoog 51d. Daarvoor was CecoTex al jaren een begrip in de Alkmaarse binnenstad op locatie de Dijk. Dankzij de samenwerking met GCA Reclame zijn wij in staat een nog betere invulling te geven aan het totaalpakket aan reclame voor ambitieuze ondernemers. Van bedrijfskleding tot busbelettering en van het ontwerpen van drukwerk tot gevelreclame: met kwaliteit en vakmanschap zorgen we van A tot Z voor een optimale presentatie van uw bedrijf. 

Maak vandaag nog een afspraak

Ook graag opvallen met uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor in Alkmaar.